Pentru profesori

DISEMINEAZA PROIECTELE TALE

Prezinta povestea ta!

 • Trimite povestea ta

  Pentru a contribui la "Design for Change", tu și elevii tăi trebuie să împărtășiți proiectele voastre. Faci acest lucru prin intermediul platformei din spatele butonului "Trimiteți povestea dvs.", pe care o veți găsi în partea de sus a acestei pagini.

  Recomandarea este să începi prin a te familiariza cu platforma și să faci o creație de test în care să parcurgi toți pașii. După aceasta, poți evalua modul în care dorești să lucrezi cu cei 4 pași din procesul de design și să eliberezi superputerile "Pot să" ale elevilor tăi!

  Dacă ai nevoie de îndrumare suplimentară în platformă, poți vedea în elementele de meniu sub "începeți" cum tu și elevii tăi:

  1. Vă înregistrați ca utilizatori și înregistrați proiectul (Înregistrare)

  2. Descrieți fazele proiectelor și trimiteți proiectul (Înregistrare și partajare)

  Recomandarea este ca tu ca profesor să îți înregistrezi elevii, de exemplu, un elev din fiecare grup. Aici trebuie să folosești unul dintre e-mailurile elevilor, care va reprezenta apoi grupul. Elevul/grupul poate apoi să se autentifice singur cu e-mailul și parola și să parcurgă fazele "simți", "visează", "creează" și "partajează".

  Dacă îi lași pe elevi să se înregistreze singuri, este important ca tu ca profesor să îi ajuți pe elevi să se înregistreze. Așa cum s-a menționat, trebuie să fie doar un elev din grup care să se înregistreze.